Vemdalen Fjällby

Vill du vara med om en spännande resa i Sveriges mest attraktiva län, vildmark bestående av oändliga skogar samt fjäll.

Vi utmanar dig som en fri och oberoende människa att flytta till Jämtland och vara en del av att bygga upp en ny och hälsosam livsstil som har till syfte att rädda vår känsliga natur och miljö, ge nytt hopp till framtida generationer att ett modernt liv, skall levas i en naturlig och hälsosam miljö med livskvalité.

Var med att skapa en ny fantastiskt ”gröna vågen” med sundhet och naturligt leverne med vildmarken som dörrmatta, i ditt eget hälsosamma och trygga hem, fullständigt i linje med FN´s 17 klimatmål samt  ett toppmodernt ”Grönt Hus” i timmer från JörnTrähus.

Vi skall bygga en modern fjällby, iemtha Fjällby, i en dal nedanför Vemdalen, längst inlandsbanan. Vemdalen Fjällby ligger i direkt närhet (inom 30 minuter) vid fyra (4) av Sveriges mesta och bästa alpina skidbackar, Klövsjö alpina, Storhogna alpina, Vemdalsskalet samt Björnrike. För att inte nämna Klövsjö Golfbana, fjällgolf på riktigt. Inom detta område finns dessutom moutain bike banor, fjällridning, fjällfiske, vildmarksleder samt möjligheter till att äta vilt och gott på många restauranger.

Vi har 12 stycken tomter på vardera 1 500 kvm till salu som bildar grunden till iemtha Fjälby. Om du antar utmaningen så kommer du att vara en del av en investering i din egen framtid som kommer att mångdubblas.

Vi erbjuder de första köparna en tomt i vildmarken som har ett 50% lägre pris än tomter som ligger ”mitt i alpina backen” + att tomten är 50% större. Vill du vara unikt egen, ha vildmarken samt en älv i din trädgård och leva i tystnad, stillhet, skall du kontakta oss nu.

iemtha Fjällby, mail: info@iemthalandia.se